Forrygende Jysk Mesterskab for Sjørring med 6 jyske titler
Jyske mesterskaber i Hedensted blev en forrygende oplevelse for Sjørring. Hele 6 titler blev det til - de 4 stod Sjørrings kinesiske træner QiuXia Li for, men også Lis elever begynder at røre på sig.
QiuXia Li var helt urørlig på spindesiden og afgav slet ikke et sæt i disse kampe, så hun blev mesterskabet ukronede dronning med både sejre i dameelite, Dame ungdom 21 og i Elite mixdouble, hvor hun sammen med Jens E Jensen tog førstepladserne.
Faktisk vandt Li også den næstbedste herrerække med sejre over meget stærke herrespillere. Pudsigt nok tabte hun sin eneste kamp i en lavere række - herreklasse 3. I herre elitedouble stillede hun også op sammen med Jens E Jensen og her blev det til en bronze.
Men QiuXia Li var ikke den eneste fra Sjørring, der vendte hjem med et jysk mesterskab. Kristoffer Østervig Nielsen vandt puslinge D og fik en plads som nr 9 i puslinge C. Kristoffer har et år mere som puslinge, så det tegner rigtigt positivt.
Også Henrik Thomsen og Erik Jensen vandt et jysk mesterskab i Herre Klasse 4 Double og Erik supplerede op med en andenplads i single.
Jens E Jensen opnåede ved det bedste resultat nogensinde for en Thybo ved en 5 plads i HerreElite, hvor det var tæt på at blive til endnu mere, men Jens måtte bøje sig i 5 sæt.
Mathias Lindgaard måtte bøje sig i finalen i drenge D, men med også en plads som nr 9 i den højere række, fik han virkelig vidst hvilket potentiale han har. Ikke mindst hans gode server gav bonus.
Nichlas Kanstrup opnåede også 2 sølvmedaljer - en i U21 D og i U21 double. Peer Andersen opnåede også en sølv i double i Herre klasse 3.
I ungdomsrækkerne var der endvidere bronze til Sebastian Kjær Jensen i Herrejunior C og til Laus Østervig Nielsen i Drenge B.
Faktisk kommer de flotte resultater noget bag på klubben, idet man slet ikke var klar over at klubbens spillere havde rykket sig så meget. Man havde valgt ikke at opfordre til den helt store tilmelding, men i bakspejlet må man indse at klubben sagtens kunne have sendt flere spillere af sted til stævnet, idet de sagtens kunne have klaret sig.
Faktisk var der en klubleder fra en af området andre klubber, der mente at Sjørring var en af de klubber, der havde rykket sig allermest.

Vi er bedre end vi selv tror!!JM