Thy/Mors og dermed Sjørring i STIGADivisionen
Nej det er ikke løgn, og det er endnu ikke 1. april.
Næste år bliver det muligt at se det ypperste af dansk bordtennis i Sjørring, da overbygningsklubben bestående af Sjørring Bordtennisklub og Nykøbing BC netop har fået tildelt en plads i den fornemste danske række i bordtennis – StigaDivisionen. Holdet har ikke spillet til sig pladsen, men på grund af holdtrækninger fik vi chancen. Det er absolut ikke uden betænkeligheder vi har sagt ja til pladsen - faktisk sagde vi nej tak i første omgang. Den danske StigaDivison er ekstrem stærk og rummer flere spiller, der er rangeret blandt de 100 bedste i verden. Michael Maze mangler, men ellers er hele den danske elite repræsenteret sammen med flere andre landes landholdsspillere. Det vil blive meget svært at vinde bare enkelte kampe – ja måske bare sæt med det nuværende hold, men spillerne har valgt at takke ja til udfordringen. Profilerne hos Thy/Mors har været svenskerduoen Sebastian Andersson og Kalle Relfsson, der tilsammen kun tabte 11 kampe i sæsonen, og som begge placerede sig fornuftigt på toplisten, men selv de vil få det meget svært i Stigadivisionen.
Som Niels Peter Bach formand for Søhøjlandet (en af de få jyske Stigadivisions klubber) skriver "Det er ikke nogen hemmelighed at støttemulighederne på Sjælland (også fra det kommunale system) er bedre end i det mørke Jylland."
Klubbens styregruppe skal nu sammen med sponsorer nu til at arbejde med den nye udfordring om at stille med et bare rimeligt hold til Stigadivisionen.
Men glæd jer til bordtennis i verdensklasse!