Li slog til og flot placering til Emilija
I weekenden debuterede Sjørrings kinesisk træner Qiu Xia Li i den danske turnering ved at møde en stor del af den dansk elite i Grand Prix stævne i Odense. Allerede i indledende pulje røg Li ind i den suveræne bedste danske spiller Mie Skov. På trods af at Mie Skov spiller professionelt i Frankrig og pt er nr. 86 på verdensranglisten for kvinder lykkes det for Li at tage sæt fra hende. Li må dog se sig besejret 1-3.
Som toer går hun videre efter bl. a at have slået en svensk spiller 3-0. I Semifinalen vinder Li 3-1 over Pernille Agerholm - Danmarks nr. 4 på den danske rating liste og med flere landskampe i bagagen.
Finalen gav Li mulighed for revanche mod Mie Skov.
For at kunne slå Mie Skov er det bla. vigtigt at returnere hendes giftige og svært læsbare server og der lykkedes godt i perioder for Li.
Li vinder 1 sæt, mens Mie Skov vinder andet sæt.
Siden hen førte Li i både 3. og 4. sæt, men til sidst vandt Mie Skov sættene og dermed kampen.
Så trods nederlaget var det alligevel en tilfreds Qiu Xia Li som kunne modtage andenpræmien.
Li var også med i Herre klasse 1.
Her vandt Li suverænt indledende pulje, og den efterfølgende først kamp i knock-out runderne.
I den næste kamp var kræfterne sluppet op og Li tabte knebent.
Respekten for den kinesiske Sjørringtræner er vokset ret kraftigt, og hendes coach har allerede fået forespørgsler om Sjørring vil udlåne hende til et par kampe i den svenske eliteserie. En anden uformel forespørgsel om Li ville komme til København og træne med Mie Skov et par gange.

Klubbens anden stærke spiller på spindesiden Emilija Joncuiskaite vandt yngre pige B suverænt, men måtte se sig slået i yngre pige Grand Prix af den pige der ligger nr 2 i Danmark.