2 spillere udtaget til Top 12 i bordtennis
Som en af de få klubber i landet har Sjørring fået to spillere udtaget til top 12. Li er udtaget direkte, mens Emilija Jonciauskaite skal forsøge at få en af 4 pladser som 12 spillere skal spille om den 28-29.1 i Rønne på Bornholm. Li vandt rækken sidste år og får så i år mulighed for at forsvare titlen på hjemmebane i Sjørring d. 10-11.3. Hun kan i år forvente kraftig modstand ikke bare at landsholdsspilleren Pernille Agerholm, der i år er flyttet til TeamDanmark-centret i Brøndby, men også af 2 kinesiske piger, der er flyttet il Hirtshals. Li kender udmærket de 2 piger og er rigtig gode venner med disse. Den danske landsholdsspiler må dog nok forvente at få det meget svært i det kinesiske selskab.
Emilija Jonciauskaite står i år godt rustet til at kvalificere sig, da hun netop nu er placeret som nr 12 på den danske rangliste for piger – en placering, der dog burde være omkring nr 10. Men problemet for klubber, der ikke hører til de store bordtennisområder er at få skrabet nok ratingpoint til sig. Det er meget lettere i de områder, hvor der afvikles store turneringer i praktisk alle weekender.
Det ville være rigtigt stort at få begge Sjørringspillere kvalificeret til Top 12 på hjemmebane, så Emilija går nu i gang med specialtræning med netop Li for at være helt skarp til stævnet på Bornholm.
Faktisk er der flere af klubbens kvindelige spillere, der begynder at røre på sig. I pigerækken er Josephine Sørensen placeret på en flot 7. plads på den jyske rangliste for piger, mens puslingerækken rummer både Cecilie Andersen og Freja Berg Noer på henholdsvis 5 og 7. pladsen