Sjørring topper 1. division
Med 2 sejre i weekenden topper Sjørring nu 1. division i bordtennis. Lørdag mødte Sjørring et meget stærkt hold fra Roskilde. Roskilde regnes i år for favorit til guldet i eliterækken, da holdet har forstærket deres trup. Det var netop reserverne til dette hold Sjørring mødte, og holdet rummede faktisk også en spiller - Casper Gammelmark, der for 2 år siden var med til at sikre Roskilde guldet. Desuden havde Roskilde valgt at tage drengelandholdsspilleren Anders Dilling med. Jesper Hwiid lagde ud med 1 sejr, mens Sebastian Anderson måtte bøje sig for Casper Gammelmark i 5 sæt. Sjørrings kinesiske træner QiuXia Li vandt næste kamp, mens Tomas Schmidt var chanceløs mod Anders Dilling, således at resultatet efter de første 4 singlekampe var 2-2. Jesper Hwiid tog herefter sit næste stik i sin kanonweekend op med at slå Casper Gammelmark 3-1, og Sebastian Anderson bragte Sjørring foran 4-2. QiuXia Li bragte sig foran 2-0 i sæt mod Anders Dilling, men herefter fandt Anders Dilling storspillet frem og vandt de næste 3 sæt i en utrolig flot kamp. De 2 doubler blev delt ligeligt og med stillingen 5-5 var Sjørring på dette tidspunkt klar til at sælge kampen for uafgjort, men både Jesper Hwiid og Qiuxia Li vandt begge deres kampe i utrolig flotte og velspillede kampe. Sebastian Anderson sluttede af med at vinde sin sidste kamp, mens Tomas Schmidt tabte den sidste kamp. Alt i alt en 8-6 sejr til Sjørring, hvor de små marginaler var på Sjørring side.

Søndagens kamp var mod Tølløse og her var der aldrig tvivl om udfaldet. Kun Tomas Scmidt måtte bøje sig i en enkelt kamp. Det var en meget tilfreds coach Jens E Jensen, der kunne se tilbage på weekendens kampe, hvor Jesper Hwiid gik ubesejret gennem.

1. division er en rigtig spændende række i år. Den rummer rutinen fx ved veteranverdensmesteren Claus Pedersen – ungdommen ved flere drenge- og juniorlandsholds, og så også en kvindelig spiller repræsenteret ved QiuXia Li.

Næste kamp for Sjørring bliver d, 27.10 mod Aarhus BTK, og her håber vi igen at se nogle af vores ungdomsspillere som tilskuere.