Forrygende Jyske Mesterskaber

lIkke mindre end 4 jyske mesterskaber til Sjørring, 4 sølv og 5 bronze til Sjørring i weekendens Jyske Mesterskaber., mens Stagstrup KFUM tog 3 guld og 1 sølv.

Standarden i Thy omkring bordtennis er på vej op beviste weekendens jyske mesterskaber i bordtennis ret så klart. 3 Jyske mesterskaber i de fineste rækker inden for deres aldersgruppe blev det til for Sjørring, og desuden 3 sølv og 2 bronze. Samtidig var der masser af præmiepladser og andre flotte placeringer i de andre rækker. Og det kunne let have blevet til mere, idet 3 jyske mesterskaber blev tabt med mindst mulig margen – nemlig 10-12 i 5. sæt.

Emilija Jonciauskaite havde valgt at stille op i en aldersrække højere end hun ellers hører til, men alligevel blev det til et jysk mesterskab for hende, idet hun i finalen slog Mette Sørensen fra Søhøjlandet. Sammen med Mette Sørensen vandt hun så også Pigedouble, mens de to piger igen tørnede sammen i pigefinalen. Denne gang måtte Emilija Jonciauskaite dog bøje sig i 5 sæt med 10-12.

Jesper Hwiid vandt det jyske mesterskab i Veteran 40 og opnåede en 2,plads i Herre Klasse 1. I den bedste herrerække tabte han semifinalen og måtte nøjes med bronze.

I puslingepiger var det marginalerne ikke med Sara Andersen, der tabte finalen i 5 sæt med 2 bolde til den højst rangerende puslingepige i Danmark Xenia Rindom, Hjallerup. Inden havde Sara Andersen lidt overraskende slået storesøster Cecilie Andersen i semifinalen, så hun måtte nøjes med bronze. Under stævnet blev det aftalt at netop Xenia Rindom og Cecilie Andersen næste år vil forsøge at danne doublepar, så det kan blive et meget stærkt nordjysk makkerpar, der er klar til den kommende sæson.

Sebastian Kjær Jensen var igen på sin plads og blev Jysk mester sent lørdag aften i Herre Junior B. En meget flot præstation, som vakte en del opsigt. Rækken var stærkt besat, og flere havde set en anden vinder end Sebastian.

Også bronzen til Josephine Sørensen må siges at være et ret imponerende resultat. Ikke mindst da Josephine i semifinalen tager sæt fra landet næstbedste yngre pige spiller Louise Andersen fra Ribe.

I finalen i Herre junior C taber Jonas Kristensen og Mathias Lindgaard taber med 10-12 i 5. sæt efter de havde vist forrygende spil. I U21 C-rækken formår de at komme til semifinalen.

For første gang havde Kristoffer Ø. Nielsen og Nicolai Kold Klausen valgt at spille double sammen og de formåede på trods af den manglende rutine faktisk at komme til kvartfinalen, så denne sammensætning arbejdes der videre med.

Faktisk formåede alle Sjørrings deltagere at vinde kampe under stævnet og mange kom rigtigt langt i b-slutspillet. Vi kan godt ærgre os lidt over at vi ikke havde fået overtalt flere af vores yngre piger og puslingepiger i at stille op. De havde ikke vundet, men de kunne faktisk godt have kommet langt. Desuden blev stævnet skæmmet af nogle trælse fejl. Faktisk havde vi et par oplevelser med spillere, der efter at have fået at vide de ikke skulle spille og så var kørt hjem, pludselig blev kaldt ud til kampe.

Fra Stagstrup var Anders Bisgaard den helt store spiller idet han formåede at vinde i 3 D-rækker. Drenge d- double sammen med Rasmus Gramstrup og i Herrejunior D gentog de kunststykket, hvorefter Anders Bisgaard vandt drenge d- single.1. plads Veteran 40 Jesper Hwiid

1. plads til Emilija Jonciauskaitei damejunior A med sejr over Mette Sørensen, Søhøjlandet

1. plads til Emilija Jonciauskaite og Mette Sørensen, Søhøjlandet i Pige A double

1. plads til Sebastian Kjær Jensen i Herre Junior B

2. plads til Sara Andersen i Puslinge pige A, der taber 10-12 i 5. sæt til Xenia Rindom, Hjallerup.

2. plads til Emilija Jonciauskaite i pige A, taber i 5. sæt 10-12 til Mette Sørensen, Søhøjlandet

2. plads i Herre klasse 1 til Jesper Hwiid

2. plads til Jonas Kristensen og Mathias Lindgaard i Herre junior C double taber med 10-12 i 5. sæt

3. plads i herre elite til Jesper Hwiid

3. plads til Cecilie Andersen i puslingepige A

3. plads til Josephine Sørensen i pige B

3. plads til Kristoffer Ø Nielsen i drenge D

3. plads til Jonas Kristensen og Mathias Lindgaard i U21 C double

5. plads til Kristoffer Ø. Nielsen og Nicolai Kold Klausen i yngre drenge B double

5. plads til Laus Ø Nielsen i U21 B1. plads til Jakob Kristofferensen i drenge c - b-finale

2. plads til Nicolai Kold Klausen i yngre drenge B b-finale

2. plads til Kristoffer Ø Nielsen i drenge c b-finale

5. plads til Sebastian Hedegaard i b-slutspil i puslinge c

5. plads til Kristoffer Ø. Nielsen i yngre drenge B b-slutspil

5. plads til Jakob Kristoffersen i drenge b- b-slutspil1. plads til Anders Bisgaard, Stagstrup i drenge D

1. plads til Anders Bisgaard, og Rasmus Gramstrup, Stagstrup i drenge d-double

1. plads til Anders Bisgaard og Rasmus Gramstrup, Stagstrup i Herre Junior D double

2. plads Svend Gramstrup og Michael Bisgaard i Herre Klasse 5 double

5 plads til Rasmus Gramstrup, Stagstrup i Yngre drenge c

5. plads til Anders Bisgaard i herrejunior D

3. plads tl Rasmus Gramstrup i drenge B B-slutspil


.