Sjørring vandt det nordjyske opgør i bordtennis


Turneringsplanen i 1. division havde fået det arrangeret således at de 3 højst placerede bordtennnisklubber i Nordjylland B75, Brønderslev og Sjørring i weekenden kunne få prøvet kræfter mod hinanden.

Lørdag mødes B75 og Sjørring i Sjørring Idræts- og kulturcenter.Her blev det til en sejr på 8-4 til Sjørring efter meget flot bordtennis. Sjørring stillede med Tomas Schmidt, Gustaf Ericson, Elias Ranefur og Rasmus Edenfall, mens B75 stillede med Daniel Christensen, Emil Jangvik, Jakub Dorocinsk og Simon Berglund, Et opgør der på papiret tegnede til at blive et meget jævnbyrdigt opgør. Holdene fulgtes også ad til 2-2, før Sjørring løb fra gæsterne og kom foran med 5-3. Ikke mindst kampen mellem Gustaf Ericson og Simon Berglund bød på utrolig flot bordtennis, hvor Gustaf Ericson gang på gang hentede bolden helt nede fra gulvet og lagde den tilbage med ekstremt skru. Andre gang varierede Gustaf Ericsom med meget hurtige og effektive angreb. Det varierede spil stressede Simon Berglund, så det blev til en flot sejr for Sjørringspilleren. Doublerne resulterede i en sejr til hver, men herefter gjorde Elias Ranefur kort proces i 3 sæt mod B75 spilleren Simon Berglund på trods af at han er seedet lavere end B75 spilleren. Gustaf Ericson fulgte op med en sejr over polske Jakub Dorocinsk, således at Sjørring vandt samlet 8-4. Elias Ranefur og Gustaf Ericson stod hver for 3 sejre og den ene double, mens Rasmus Edenfall tog den sidste. En lørdag med meget flot bordtennis og en herlig stemning – ikke mindst pg a de tilrejsende tilskuere fra B75Søndag var det Brønderslev Sjørring skulle møde på udebane. Brønderslev er som et af de eneste hold bestående ene danske spillere, hvoraf den ene Jesper Hwiid gennem mange år netop har repræsenteret Sjørring. Sjørring bringer sig foran 2-0 gennem sejre til Gustaf Ericson og Elias Ranefur, mens Rasmus Edenfall må sig besejret i 5 sæt af Carsten Jensen. Tomas Schmidt taber 1-3 til Peter Bruhn. Herefter kører Sjørring-toget, dog med den undtagelse at Brønderslevs Peter Bruhn vinder over Sjørrings Rasmus Edenfall i 5 sæt. Begge doubler tager Sjørring, således at det bliver en samlet sejr på 8-3 til Sjørring. Gustaf Ericsom vinder sine 3 kampe, Elias Ranefur sine 2, Tomas Schmidt 1 og Sjørring tager så begge doubler.

Efter weekenden er Sjørring nu på andenpladsen i 1. division efter Søhøjlandet. På 3. pladsen ligger B75 og nr 4 er Brønderslev. Topscorerlisten toppes af Elias Ranefur med i alt 11 sejre ud af 11 mulige, mens nr 2 er Gustaf Ericson med 8 sejre ud af 10 mulige