Frippe-træningslejr d. 5. - 6. oktober
I weekenden deltog godt 20 spillere i træningslejr i Sjørring Bordtennisklub med den svenske instruktør Fredrik Asklund. Hovedparten var spillere fra Sjørring Bordtennisklub, men Sjørring havde også indbudt enkelte spillere fra Stagstrup KFUM og Midtmors. Allerede sidste år havde man den første lejr, der var en stor succes og ved støtte fra Snedsted-Nørhå Sparekasses Jubilæumsfond er det lykkes at få et mere kontinuerligt forløb ind i år. På lejren deltog både helt nybegyndere men også nogle af Sjørrings elite-ungdom.
Frippe fokuserede meget på udgangsstilling og benarbejde, hvad der er "lektie" til næste besøg. Det store antal piger, der deltog var han meget imponeret over. Desuden var Frippe meget overrasket over det høje niveau mange af spillerne lå på. - en ting der vil blive fokuseret på ved næste træning.

Fredrik Asklund er uddannet professionel træner i Sverige, hvor han på indeværende tidspunkt - foruden at være ungdomstræner i 2 klubber - har ansvaret for det Svenske Bordtennisforbunds træning af drenge født i 98-00. Klubben kender ham som en ekstrem kompetent træner, der både forstår at træne elite og nybegyndere. Det er da også meningen at klubbens egne trænere skal høste inspiration fra ham

Sjørring Bordtennisklub